Surfen in Marokko

TIJD VOOR JE VOLGENDE SURFVAKANTIE!

Heb je geen goede golven thuis? Nood aan vitamine SEA? Dan wacht Marokko op je! Eindeloze golven rollen naar binnen, klaar om te worden gesurft! Surf Paradise Morocco biedt je een heel speciaal programma, voor beginnende, gemiddelde en gevorderde surfers!

Wereld klasse golven

Fantastische golven het gehele jaar door

Snel en gemakkelijk leren surfen

Verschillende beginners surfspots

geweldige surf community

Surfers van over de hele wereld trekken naar dit gebied!

Ons surfaanbod

Surf lessen

De meest voorkomende surflessen beginnen met alle gedetailleerde informatie en een heleboel verschillende technieken. Het lijkt erg moeilijk om te surfen. Onderzoek toont aan dat wanneer je te veel informatie krijgt, je hersenen niet alles zullen verbeteren en je lichaam zal blokkeren wanneer je probeert te surfen. Maar leren hoe te surfen kan voor iedereen mogelijk zijn! Tijdens onze surflessons gebruiken we een driestaps-methode. We richten ons op 3 eenvoudige dingen. Dit maakt leren snel en gemakkelijk surfen!

Surf coaching

Niets is irritanter dan surfen onder je niveau. Daarom bieden wij surfcoaching aan voor gemiddelde en gevorderde surfers. We gaan met je mee het water in om één op één te werken om je surfvaardigheden te verbeteren.

surf guiding

Ben jij een gevorderde en ervaren surfer? Dit is de perfecte manier om de Marokkaanse kustlijn te verkennen en zo veel mogelijk te surfen! Of je nu wilt surfen rond Rabat of Taghazout, we hebben de ervaring en kennis van alle Marokkaanse kust om je de beste en geheime surfspots van het gebied te laten zien! Je hoeft geen tijd te verspillen door goede surfspots te zoeken of slechte golven te surfen. Onze ervaren lokale surfgids brengt je op een excellente manier naar de plek waar de branding op dat moment het beste werkt. Wij zullen u helpen om zo veel mogelijk te surfen en de beste golven te zoeken naar uw mogelijkheden.

Wat onze andere gasten zeggen

Review

Vanaf het moment dat ik arriveerde tot de dag dat ik links, iedereen liet me echt thuis voelen! Ik raad ten zeerste aan als je ooit wilt gaan surfen & amp; bezoek het gebied rond Agadir. Ik zal zeker nog eens terugkeren .

Lizzie Thompson

Wat een buitengewone, levens veranderende, levensverbeterende ervaring. Dankzij Surf Paradise heb ik een stel buitengewone vrienden gemaakt, was ik weer in staat mijn avontuur te hervinden en eindelijk in het water te stappen om wat te surfen.

Emma Velasquez

Spots waar we surfen

* Bananabeach * anza * Lapoint * Tamri * Killerpoint * Key69 * LaSource* Mysteries* Dessertpoint * Panorama * Croco *

KIES JOUW SURF PLAN

Kies een programma dat het beste past bij uw planning en doelen. Alle plannen bieden een volledige geld-terug-garantie.

Surf lesson/ coaching

30€

/per dag

Transport naar geschikt surfspot

2 keer surfles/coaching per dag

lunch

Een fles water

surfboard & wetsuit huur

RENT Surfboard & wetsuit

20€

/per dag

surfboard

wetsuit

surfguiding

30€

/per dag

Transport naar de beste surfspots

Informatie over de spots

veiligheid

persoonlijke guide

lunch