Mijn Marokkaanse surfers lifestyle!

Welkom op mijn nieuwe blog!


Dit ben ik

In mijn eerste bericht zal ik wat over mijzelf vertellen. Ik ben Suzanne, een
doodnormaal meisje, opgegroeid in Nederland (Zaandam). Het kriebelde bij mij van jongs af aan. Ik wilde op avontuur, grote ondekkingstochten maken en reizen. Zo heb ik veel landen van Europa afgereisd en avonturen beleefd.Suzanne


 


Dromen van een Marokkaans surfsleven


Een van mijn dromen was om in een campertje, gitaar en surfboard met vriendinnen het echte surfleven te beleven en een grote trip te maken. Het leek mij wel wat, eindeloze dagen op het strand, sporten, plezier maken met vrienden, kampvuurtjes en noem maar op! Maar hiervoor moest ik dus eerst leren surfen! Zo ging ik in mijn eentje naar Marokko om hier surflessen te nemen. Ik belande in Taghazout, het bekende surfdorp van Marokko.


Ondanks mijn eerdere bezoek aan Marokko raakte ik nu echt verliefd, op het land. De prachtige kleuren, gebouwen, mozaïeken, het mysterieuze…. de lieve en oprechte mensen die ik ontmoete, de mooie uitgestrekte stranden en wilde natuur, van woestijn naar oases en grillige bergpartijen waar palmbomen tussen groeien, en de pluk de dag mentaliteit van de lokale bevolking. Ik werd niet alleen verliefd op het land maar ook op mijn Marokkaanse surfleraar!!


Er brak een jaar aan van op en neer reizen naar mijn grote liefde in Marokko. Met een been in Marokko en een been in Nederland.Twee totaal verschillende culturen waar ik steeds weer aan moest wennen. Ik besloot dat ik een tijd in Marokko wilde wonen en mijn Marokkaanse surf leven wilde leven!


Leven in Marokko

Nu woon ik 4 maanden in Tamraght, een klein vissersdorpje in Marokko aan het strand, vlakbij alle bekende surfspots. Samen met Zouhir hebben wij deze zomer Surf Paradise Morocco opgezet.Een surfhotel en surfschool. We willen graag onze liefde voor surfen en Marokko met zo veel mogelijk mensen delen. Wij willen je niet alleen leren surfen en een accommodatie aanbieden, wij laten je graag de echte Marokkaanse surfers lifestyle beleven!


In deze blog zal je verhalen over Marokko en surfen vinden. Ik zal vertellen over de verschillende culturen. Tips meegeven, mijn ervaringen vertellen en heel veel inspiratie delen!

Dus alles over de Marokkaanse surfers lifestyle!


fotos


Contact

Heb jij vragen, opmerkingen of wil je iets met ons delen? Wij vinden het geweldig om iets van jullie te horen en mailen iedereen terug. Onder het kopje contact kan je een mail naar ons sturen. Of schrijf een bericht hieronder! Ook kan je ons volgen via facebook of twitter.