Yoga

Yoga in Marokko

Wanneer de zon de oceaan in zakt, de warme Sahara-wind waait en de moskee zijn gebeden laat horen, beginnen onze dagelijkse yoga-lessen. Surf Paradise Morocco biedt naast surfen, ook yoga.

Yogalessen met Surf Paradise Morocco

Terwijl de zon in de oceaan zakt en de warme zeewind zachtjes blaast, de moskee zijn gebeden laat horen, starten de dagelijkse yoga lessen bij Surf Paradise Morocco. Vind yoga in Marokko voor een fantastisch evenwicht tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid!
De Yogalessen worden gegeven op ons prachtige terras met uitzicht op zee of op het strand. De basis van de yogalessen is om een balans te vinden tussen de intense surf sport en het vinden van innerlijke rust.

Geschikt voor:

Geschiedenis van Yoga

Tegenwoordig nemen veel mensen yogatechnieken aan voor lichaamsbeweging. Helaas wordt de spirituele kant van yoga nog steeds onderbelicht.

De beoefening van yoga is echter zoveel meer dan alleen een serie van lichaamsbewegingen voor de gezondheid. Het is een pad naar persoonlijke spirituele groei. De praktijk en het doel van yoga gaat terug tot de Upanishads, geschreven tussen 1000-5000 voor Christus.

Onze yoga lessen in Marokko

Waarom zou je een week yoga doen in ons surfkamp?
Tegenwoordig wordt het leven drukker en drukker, iedereen wil iets van je, en je kunt nooit echt leven in het moment. Dit geeft ons allemaal veel spanning. Je geest blijft werken en plannen.
Het zou ons zoveel extra geven Als we onszelf tijd gunnen om naar je lichaam te luisteren.

Surf & Yoga
Na een lange dag surfen is yoga is de perfecte manier om je lichaam te beschermen tegen blessures. Yoga en surfen werken zowel met veel dezelfde posities en spieren. met enkele mooie stretchers en ontspannende momenten, krijg je alle spanning uit je spieren. Yoga helpt perfect om je lichaam en geest voor te bereiden op surfen. 

Van Hot vinyasa tot Yin-yoga
We bieden verschillende soorten yoga stijlen aan in ons surfkamp. We kunnen de dag beginnen met een Hot-vinyasa om onze geest en lichaam wakker te maken. Aan het einde van de dag geven we de voorkeur aan een ontspannende yin yogasessie.

Marokko en yoga

In Marokko is yoga nog onbekend gebied. Locals hebben geen idee wat yoga is en zijn soms huiverig voor de life-style, omdat ze bang zijn dat het niet samen gaat met de levensstijl van de Islam. In de meeste surfcamps in Marokko is yoga nog de ‘underdog’ van het programma. Wij geloven dat yoga en de Islam goed bij elkaar passen en zelfs een manier kan zijn om het geloof uit te diepen.

Plan je volgende yoga sessie in Marokko

Ons lesaanbod

Enkele yoga lessen

Doe mee met onze dagelijkse zonsopgang en zonsondergang yogalessen op het strand. Voeg zoveel extra yogalessen toe aan je basisprogramma als je wilt!

Complete Surf & yoga week

Een complete week die zich richt op surfen en yoga. Haal het beste uit je week en doe mee aan het surf & yoga-programma!