Veelgestelde vragen

Wat moet ik weten voordat ik naar Surf Paradise Morocco ga?

Algemene informatie

WAT MOET IK meenemen?
– Zwempak,
– Strandlaken,
РZonnebrandcr̬me (30+),
– Zonnebril,
– Slippers,
– Strandtas
– Camera / Gpro
– Iets warms om te dragen ‘s nachts en na het surfen

WANNEER IS DE BESTE TIJD OM TE KOMEN?
Met meer dan 330 dagen zon per jaar kunt u Tamraght het hele jaar door bezoeken. In de winter (dec-feb) zijn er enkele sterke golven voor de gevorderde surfers, je hebt de kans om de grote beroemde golven van Marokko te surfen! In de zomer zijn er kleine of middelgrote golven, dit is meer geschikt voor beginners.
In de winter zijn er temperaturen rond de 15-20 graden en de watertemperatuur is rond de 15 graden. De regen is erg zeldzaam in dit gebied, dus je hebt het hele jaar door geweldig weer!

En een VERZEKERING?
Deelnemers zijn verplicht om een ​​reisverzekering af te sluiten voor het reizen naar Marokko, je moet een reisverzekering afsluiten met een wereldwijde dekking! Deze verplichtingen, die we hebben ingesteld als reisorganisator, dienen
uitsluitend voor de bescherming van de deelnemer (vanwege hoge medische kosten, S.O.S. of transportkosten). Informeer uzelf bij uw verzekeringsmaatschappij.
Het is uw verantwoordelijkheid om voor uw reis een adequate reisverzekering af te sluiten. Het grootste deel van de reisverzekering dekt geen schade aan surfplanken, vinnen of wetsuits. Surf Paradise Marokko biedt een surfverzekering aan die schade of verlies aan onze apparatuur (surfplanken en riemen) tijdens het surfen dekt. Surf Paradise Marokko aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel aan personen of eigendommen tijdens hun verblijf.

Over Surf paradise marokko

Ik heb speciale dieetwensen, kan je helpen?
Geen problemen! Onze chef-kok zorgt voor een aantal goede en gezonde vegetarische / veganistische / glutenvrije / lactose-intolerante maaltijden, laat het ons van tevoren weten.

Wat is het beste om te eten tijdens mijn verblijf in Surf Paradise, Marokko
In Surf Paradise Morocco hebben de gasten geen toegang tot de keuken. We hebben onze chef-kok die dagelijks heerlijke, gezonde en schone gerechten bereidt. Geniet van de ontbijten en diners, en maak je geen zorgen, als je dit of dat niet eet, laat het me weten en we bereiden een speciale maaltijd voor je!

Veel toeristen worden tijdens hun vakantie naar Marokko minstens 2 dagen ziek. Dit komt door voedsel dat niet op een hygiënische manier is bereid, of doordat het gemakkelijk eetbare maaltijden eet. We adviseren onze gasten altijd om niet zomaar ergens op straat te gaan eten. Het is altijd belangrijk om jezelf te informeren over het restaurant, zelfs als het er modern en schoon uitziet. In het surfkamp bieden we speciale menu’s voor toeristen. Onze chef-kok heeft jarenlange ervaring met koken voor mensen van over de hele wereld, en weet wat en wat niet te eten. Loop gerust de keuken in en kijk eens!

KAN IK MIJN KINDEREN BRENGEN?
Uw kinderen van alle leeftijden zijn welkom!

IS ER INTERNET?
Er is gratis WiFi beschikbaar in de accommodatie.

Wanneer boek ik mijn excursie? vooraf of wanneer ik aankom?
Excursies kunnen voor of bij aankomst worden geboekt. We adviseren u om bij aankomst te boeken, zodat u nog steeds de keuze heeft om een ​​excursie te maken of een dagje te gaan surfen.

Over het surfen

Ik kan niet zwemmen, kan ik nog steeds surfen?
Je hebt te allen tijde toezicht, maar je moet wel kunnen zwemmen om aan surfen deel te nemen.

Wanneer is surfen het beste?
Piekseizoen: december – februari Laagseizoen: juni – september. Het hele jaar door werkt de deining hier ergens in het gebied van Tamraght. Wil je de grote golven die je online op de film ziet zien of surfen? Dan moet je ons zeker in de winter bezoeken. Maar u krijgt altijd een geweldige branding en wij zijn het hele jaar door geopend.

Ik wil maar één dag surfen, welke andere dingen zijn er te doen?
Er zijn genoeg dingen te doen! Opties zijn: bezoek de paradijsvallei, maak een tocht op een quad met gids, ga naar de hamam, bezoek Agadir, maak een kameelvakantie op het strand Maak een grote reis met ons naar steden zoals Immouran of Tifnit …. de lijst gaat op!

Over Marokko

HEB IK EEN VISUM NODIG?
Als u in het bezit bent van een EU-paspoort, hebt u het recht om maximaal 90 dagen zonder visum Marokko te bezoeken. Voor meer informatie over visa, kijk op de volgende site www.learn4good.com/travel/morocco_visa.htm

WELKE TAAL WORDT GESPROKEN IN MAROKKO?
De officiële taal in Marokko is Darija (Marokkaans Arabisch). De Berber’s in Marokko leven in kleine dorpen zoals Tamraght, Berberse bevolking spreekt Tamazight. de meerderheid van de Marokkanen spreekt ook Frans. In toeristische gebieden zijn er veel mensen die ook Engels spreken. Het personeel van Surf Paradise Morocco spreekt Engels, Frans, Nederlands en Arabisch.

HOE KAN IK BETALEN IN MAROKKO?
In Marokko betalen ze met Dirhams. 1 euro is ongeveer 10 dirhams. In de meeste landen is het moeilijk om Marokkaanse Dirham te krijgen. We raden u aan hier eenmaal geld te wisselen of uw ATM-kaart te gebruiken. U vindt wisselfaciliteiten en geldautomaten op de luchthaven om geld te krijgen. U kunt ook geldautomaten vinden in Agadir of Awrir. Surf Paradise Marokko accepteert geen reischeques! Voor meer informatie over het betalen van uw boeking cheque: Boeking

HOE MOET IK MIJ KLEDEN?
Marokko is een moslimland en bescheidenheid wordt gerespecteerd. Op het strand kun je bikini’s en shorts dragen, maar je kunt niet naakt zijn. Voor meisjes: op straat dragen van een reeks van kleding is het het beste om te vergeven aan de kant van bescheidenheid. Voor mannen: we raden aan om hun bovenlichaam in de openbare ruimte te bedekken. Marokko is een droog klimaat, net als Californië. De dag is warm en ‘s avonds kan het behoorlijk koud worden, vooral in de winter. Woningen en gebouwen zijn zo gebouwd dat ze in de zomer koel blijven en (soort van) in de winter warm blijven. Dus hoewel het buiten mogelijk is, kan het best cool zijn als je in een huis of gebouw bent. Breng ook kleding mee die je warm houdt!

HOE ZIT HET MET ALCOHOLISCHE DRANKEN IN EEN MOSLIM LAND?
Tamraght is een droge stad. Dit betekent dat geen enkele winkel hier alcohol verkoopt, maar dat betekent niet dat je nergens alcohol kunt krijgen. Alcohol is verkrijgbaar in Agadir, in sommige restaurants, in cafés en je kunt het in de winkel kopen. Het is leuk om na een goede dag te genieten van een drankje. U kunt ook belastingvrij kopen voordat u op de luchthaven vertrekt.

Ik ben een vrouw, is er iets dat ik moet weten over het bezoeken van een moslimland?
We krijgen veel vragen van vrouwen die advies willen en op zoek zijn naar informatie over hoe je een veilige, probleemloze reis in Marokko kunt hebben en wat ze moeten weten. Marokko is een van de meest tolerante moslimlanden. Je bent niet de eerste vrouw die Marokko bezoekt. Agadir en het gebied van Tamraght is een Europese toeristische bestemming en de lokale bevolking zal niet veel schokken. we zouden echter willen vragen dat al onze cliënten de lokale gebruiken respecteren. Ons advies aan onze vrouwelijke gasten: kleed je bescheiden, let op (ga ‘s nachts niet alleen op straat, draag geen grote sommen geld.) En negeer als je opmerkingen krijgt.

 

Voorwaarden

Lees hier de volledige algemene voorwaarden

Algemeen
De gidsen behouden zich het recht voor om een ​​eerder aangegeven programma te wijzigen, als dit in het belang van de groep is. Ook behouden de gidsen de juiste deelnemers om (verdere) deelname uit te sluiten als, naar hun mening, mentale of fysieke problemen zich zodanig openbaren dat de reis of cursus wordt beschouwd of bedreigd in hun oordeel. Deze bepaling is ook van toepassing in geval van wangedrag. Alle resulterende consequenties en kosten worden gedragen door de uitgeslotenen. De betrokken persoon heeft geen recht op restitutie van de vergoeding of een deel daarvan. Als een deelnemer uit zijn eigen Beweging zijn reis voortijdig stopzet of niet aan een deel van de reis wil deelnemen, heeft hij / zij geen recht op restitutie van de reissom of een deel daarvan en kunnen extra kosten worden gemaakt door de deelnemer.

Aansprakelijkheid
Surf Paradise Marokko is over het algemeen niet aansprakelijk voor schade, diefstal, verlies, verwonding of ongeluk waardoor de deelnemers worden getroffen. Ook is er geen aansprakelijkheid voor schade opgelopen door de deelnemers door gebruik te maken van accommodatie of materiaal geleverd door onze organisatie, inclusief hotels, surfmateriaal, enz. De deelnemer van de surflessons is verantwoordelijk voor het gehuurde materiaal en de schade zal aan de huurder in rekening worden gebracht. Evenmin kunnen wij aansprakelijk worden gesteld voor vertraging en / of schade door deelnemers als organisatoren. als gevolg van mechanisch defect, overschrijding van grenzen, natuurrampen (bijv. aardbevingen), revolutie, oorlogen, staking, ziekte of andere oorzaken. De deelnemer is aansprakelijk voor diefstal of verlies van het materiaal dat wordt geleverd door Surf Paradise Morocco.