Leuk je te ontmoeten!

Surf Paradise Morocco

Surf Paradise Morocco is een surfkamp in Tamraght Marokko. In het prachtige surfhuis op de heuvel van Tamraght organiseren we surfers, yogi’s en reizigers van over de hele wereld. Professionaliteit en kwaliteit en passie zijn onze sleutelwoorden.

Surflessen gecombineerd met een perfecte plek om te eten, drinken, ontspannen en te genieten van het geweldige uitzicht op de oceaan en de kustlijn. We hebben een zitplaats binnen en buiten op de terrassen met uitzicht op de oceaan. We kunnen lunches of diners regelen voor kleine groepen of grote evenementen.

Suzanne en Zouhairs passie voor Marokko, surfen en reizen hebben ons ertoe gebracht dit project te starten. Surfen is onze liefde en we willen zijn diepe passie delen met de rest van de wereld. Veel mensen zijn nog steeds niet bekend met dit prachtige land. Marokko is daarom nog niet erg toeristisch. Dit inspireert ons nog meer om u het een voorproefje te geven van de prachtige Marokkaanse cultuur met al zijn schoonheid. gastvrijheid en rauwheid.

Zouhir hnina

ZOUHIR - eigenaar & surfinstructeur

Zo jong als hij was, was hij altijd aan het surfen en vorderde hij snel. Voordat hij het wist won hij het Marokkaanse kampioenschap en speelde hij in veel surfwedstrijden. Hij vond het echter heel leuk om wedstrijden te spelen en surfte op een hoog niveau, Zouhir die zijn voorkeur heeft om anderen te onderwijzen. Hij coachte veel jonge getalenteerde surfers op weg naar een hoger niveau voor de Marokkaanse surffederatie.
Op zijn weg van surfen ontmoette hij veel surfers van over de hele wereld. Hij hield van de tijd dat zijn vrienden naar Marokko kwamen. Hij verwelkomde hen, ze bleven overnachten en hij liet de beste plekken in Marokko zien en surfte samen. Meer en meer vrienden kwamen langs en hij besloot om zijn eigen project te starten. Surf Paradise Marokko samen met zijn vrouw Suzanne.

SUZANNE - eigenaar & online contact

Dromen over golven, Suzanne kwam naar Marokko. Ze vond liefde in het prachtige rauwe land en met de man van haar dromen. Onder de zon was ze in staat om haar gezelschap te laten groeien met Zouhir. Tegenwoordig heeft zij online contact met u en is het brein achter de website. Je zult haar zeker ontmoeten in het surfkamp, ze vertelt graag over haar geweldige verhalen over haar Marokko & surfervaringen!

NASSER - Nieuweling & Stagaire

Onze kleine Nasser is al een geweldige surfer! Een glimlach de hele dag door, en neemt je graag in het water. Zijn enthousiaste uitstraling maakt dat je nog meer verliefd wordt op surfen, je zult niet in staat zijn om uit het water te komen, met hem aan jouw zijde. Elke dag serveert hij je een kopje thee en praat hij wat Engels. Hij loopt stage bij ons en wil in de toekomst een professionele surfer worden.

surf Morocco

Surfschool

Dagelijkse surflessen, surfcoaching en surfguidings aangeboden door Pro surfer & ISA gecertificeerde surfinstructeur Zouhair Houmay.

Accommodatie

In de mooiste accommodaties in Tamraght bieden we accommodatie voor surfers en reizigers.

activities in Morocco

Andere activiteiten

Ga sandboarden, doe mee aan de expeditie naar Paradise Valley, rijd een quad of bezoek de kleurrijke zielen van Agadir. Er valt zoveel te ontdekken!

Recyclen

Bij Surf Paradise Morocco recyclen we ons afval waar mogelijk om te gebruiken voor onze ecologische tuin.

Neem een kijkje in onze tuin en help ons!

Duurzaam verblijf

Binnen het surfhouse wordt geprobeerd voor een comfortabel klimaat te zorgen. We verminderen ons elektriciteitsverbruik door ons water te laten verwarmen door zonnepanelen.

Denk a.u.b. aan jouw elektriciteitsverbruik tijdens jouw verblijf bij ons! Doe de lichten uit wanneer je je kamer verlaat.

Lokale producten

We gebruiken enkel lokale, organische producten voor onze maaltijden: groenten uit onze tuin, brood gemaakt door de dorpelingen en huisgemaakte kaas.

Leer hoe jij Marokkaanse tajine kunt bereiden tijdens onze wekelijkse kookcursussen!

Community

We werken samen met lokale staff om iets terug te doen voor het dorp. We betalen eerlijke lonen en geven ze de mogelijkheid om te ontwikkelen. Op ons surfcamp ontmoet je de locals en neem je een kijkje in hun wereld.

Binnekort: doe een bezoek aan een huiskamer-restaurant bij mensen uit het dorp!