vakantie pakketten

PLAN JE surfvakantie!

We bieden jou deze fantastische surfvakantie pakketten, omdat we je graag de mogelijkheid bieden om de perfecte vakantie naar Marokko te creëren! Ga een week weg en ervaar de volledige Marokkaanse surfers levensstijl! Je vakantie is meer dan alleen surfen op de beste golven ….

kies je pakket

Welk pakket past het beste bij je? Kies je pakket!

stuur ons je vakantie verzoek

Stuur ons je vakantie-informatie op de boekings pagina.

Ontvang binnen 24 uur

Ontvang binnen 24 uur je complete vakantieplan!

surfvakantie Pakketten

surf & yoga

Een fantastische surftrip naar Marokko om de levensstijl van de Marokkaanse surfers te ervaren! In dit pakket vind je alles wat een surfer wil op een surfvakantie. Compleet, avontuurlijk en magisch! Dit pakket is geschikt voor iedereen die graag in Marokko wil surfen. Beginner, gevorderde of gevorderde surfers zijn hier van harte welkom!

Complete surfvakantie

Duik diep, ga snel en leef de echte surferslevensstijl! Dit pakket is voor die surfers die gewoon niet genoeg kunnen krijgen van surfen!

Advonturen week

In deze vakantie ontdek je het prachtige Marokko met avontuurlijke activiteiten. Vanuit onze lodge, gebaseerd op de kustlijn dicht bij Taghazout, maken we dagelijkse uitstapjes om het beste in de omgeving te vinden. Spring in het water, racen in de outback, bezoek de kleine Sahara, beklimming in de bergen van Paradise Valley, cliff jumping en nog veel meer! Je zult Marokko’s kleurrijke cultuur en natuur in een week ervaren. Met dit pakket kunt u alle hoteldiensten gebruiken en wij zorgen voor alles! Deze week is voor iedereen die van actieve vakanties houdt. Ben jij die durfal?

Accommodatie only

Wil je in onze surf & yoga hostel verblijven en vrij zijn om te doen wat je wilt? Kies hier uw kamer en controleer direct de beschikbaarheid! Het is mogelijk om tijdens je verblijf deel te nemen aan alle activiteiten in het surfkamp en we betalen alleen voor de activiteiten die je daadwerkelijk hebt gedaan!

Wat onze klanten zeggen

Review

Vanaf het moment dat ik aankwam tot de dag dat ik vertrok, maakte iedereen me echt thuis! Ik raad ten zeerste aan als je ooit wilt gaan surfen en de omgeving van Agadir wilt bezoeken. Ik zal zeker ooit terugkeren,

Lizzie Thompson

Wat een buitengewone, levensveranderende, levensverlengende ervaring. Dankzij Surf Paradise heb ik een stel buitengewone vrienden gemaakt, was ik weer in staat mijn avontuur te hervinden en eindelijk in het water te stappen om wat te surfen.

Emma Velasquez