Leukste surfcamp van Marokko

Bezoek surfkamp Surf Paradise Morocco in Tamraght, Marokko en ontdek het kleurrijke Afrikaanse land met een unieke cultuur en fantastische golven voor eindeloze surfdagen. In onze prachtige locatie gelegen aan wereldklasse golven is er altijd wat te beleven! De Nederlands, Marokkaanse eigenaren zullen ervoor zorgen dat jij de helemaal thuis voelt!

Jouw surftvakantie naar Marokko

Duik in het avontuur op dit surfkamp in Marokko: Surf Paradise Morocco. Marokko ligt in het noordwesten van Afrika. dit kleurrijke land is perfect voor avontuurlijke reizigers. Hoge bergen bedekt met eeuwige sneeuw, oases, woestijnvlaktes en een eeuwenoude cultuur die goed bewaard is gebleven.

Ons surfkamp ligt aan de rand van de Sahara, in het vissersdorp Tamraght. Hier passeren de Sahara en de hoge bergen de oceaan in. De langgerekte kustlijn biedt golven van wereldklasse, die het hele jaar door te surfen zijn. Dit alles met betaalbare prijzen, het hele jaar door zonneschijn en hoge temperaturen maakt dit een fantastische surf & yoga vakantie locatie!

Waarom surfen in Marokko?

Je vakantie is meer dan alleen surfen op de beste golven ….
Het ervaren van mooie momenten met geweldige mensen, het gaat over vriendelijke locals, heerlijke tajines, collorful souks, de roep om gebeden op straat, een prachtig uitzicht op de hoge bergen, Arabische nachten, leven met de getijden, apen, kamelen en ezels, casbahs en ontspannen sfeer.

Wij geloven dat dit is wat uw surfvakantie in Marokko compleet maakt! We regelen veel sociale activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

alles: vervoer, surflessen, accommodatie, eten, surfmateriaal. Je moet gewoon komen om de Marokkaanse surfer-levensstijl te leven!

Het programma

Ons surfschema verandert dagelijks als de surfomstandigheden dagelijks veranderen. Om je een idee te geven hier een typische surfdag.

08:00 – 09:00 zonsopgang yogasessie
09:30 – 10:00 Ontbijt

10:30 – 16:00 surflessen / surfguiding / surfcoaching

17:00 – 18:00 zonsondergang yogasessie
18:00 Teabreak op het terras

20:00 – 21:00 uur Diner

21:00 extra activiteiten

Een keer per week maken we een expeditie naar Paradise Valley. Op zaterdag hebben we een Marokkaanse avond. Zondag is de dag dat we de souks van Agadir bezoeken, en op maandag maken we een reis naar de kleine Sahara. We organiseren ook Marokkaanse kooklessen en capoeira-workshops!

Fair reizen

Heb je ooit nagedacht over de effecten van je ontspannen (surf) vakantie? Een surtrip kan een echt en duurzaam verschil maken voor de levens van iedereen die erbij betrokken is. We weten dat het geen erg sexy onderwerp is, maar we denken dat het echt belangrijk is! Wij als Surf Paradise Marokko vinden het heel belangrijk om op een eerlijke en ecologische basis te werken: we groeien samen met het dorp; Tamraght, door de lokale bevolking banen en een eerlijk salaris te geven. We geven hen kansen om een duurzaam inkomen en onderwijs te krijgen.

Wij geloven in de kracht van mensen, cultuur en natuur. We betalen eerlijke prijzen, werken zoveel mogelijk op ecologische basis, en we werken samen met de lokale bevolking!

Extra's

BBQ avond

Doe mee met onze heerlijke BBQ-avonden! Heerlijk vlees / vis of vegetarische bbq op ons dakterras!

Surf pics

Elke surfsessie hebben we onze fotograaf bij ons! Hij maakt de mooiste foto's. Neem je USB-stick mee!

Free airport transfer on tuesday & freeday

Aankomst op dinsdag of vrijdag en geniet van onze gratis luchthaventransfer!

Kampvuur party

Er is altijd wel iets te doen in ons surfkamp! Doe mee met een van onze geweldige kampvuurfeesten!

Surfworkshops

Richt u meer op surfen en leer meer tijdens uw vakantie! We organiseren geweldige surfworkshops georganiseerd door de surfleraren.

Surfpakketten

De golven in Marokko worden beschouwd als enkele van de beste ter wereld. Hier vindt u lange stranden die perfect zijn voor beginners, naast ongelooflijke puntpauzes waardoor zelfs de meest ervaren surfers buiten adem raken. Kies de surfcursus die het best bij jouw niveau van surfen past en geniet van de expertise en kennis van onze geweldige surfinstructeurs.

Wat onze andere gasten zeggen

It was an unforgettable holiday! Everything what i expected and so much more!

Sarah Jansen

Surf Paradise Marokko surfcamp in Marokko ligt op 300 meter van de oceaan in Tamraght, een klein vissersdorpje ten noorden van Agadir. Taghazout en Tamraght zijn omringd door enkele van de beste surfspots ter wereld en enkele van de langste golven van Marokko. gouden zonsondergangen in Marokko.

Surf hotel Morocco

Surfhuis

Ons kamp is een klein hotel in de Tamraght en heeft een geweldig dakterras en een tropische tuin, waar we na een lange dag surfen kunnen eten, yoga doen en ontspannen.

Seizoen: Gehele jaar open

Kamers: Privé of gedeelde kamers

Leeftijden: Alle leeftijden zijn welkom

Level: Alle levels zijn welkom