Jongeren surfcamp in Marokko

Surf de perfecte golven in het zonnige Marokko!

Surfvakantie voor jongeren

Hoe tof is het om zelfstandig op een avontuurlijke reis naar Marokko te kunnen, te leren surfen, internationale leeftijdsgenoten te ontmoeten en te gekke activiteiten te doen?! Ga mee op je eerste surfreis naar het surfcamp Surf Paradise Morocco. Het jongeren surfcamp in Marokko wordt jaarlijks georganiseerd in de zomer. De weken zijn speciaal voor jeugd tussen 16 en 21 jaar die graag willen surfen met leeftijdsgenoten. Bij jongeren surfreizen zitten accommodatie, transport, maaltijden en dagelijkse surflessen inbegrepen, en staan er altijd de meest enthousiaste begeleiders voor jou klaar. Daarnaast kan je kiezen tussen een hele hoop extra te gekke activiteiten door te kiezen voor een van onze surf pakketten!

 

Jongeren surfcamps

Iedereen kan leren surfen op het jongeren surfcamp in Marokko

Voor Beginnende en intermediate surfers

Heb je nog nooit gesurft of slechts een paar keer? Dan kan je nu binnen een aantal surflessen leren surfen in Marokko! De jongeren surfreis naar Marokko brengt je naar de beste stranden waar jij gemakkelijk kan oefenen met het peddelen, opstaan en het afrijden van een golf. Voor je het weet surf je als een pro!

 • Kleine groepjes met persoonlijke instructies
 • Gecertificeerde surfinstructeur
 • Dagelijkse surf lessen beschikbaar
 • Iedere dag een andere surfspot langs de Marokkaanse kustlijn
 • 5 uur surfles per dag!
 • Al je surfmateriaal is inbegrepen in de prijs
De surflessen op het jongeren surfcamp in Marokko worden gegeven door het team van Nationaal surfkampioen Zouhir, en zijn surfinstructeurs die allemaal gecertificeerd en super gemotiveerd zijn. Ze helpen jou graag op weg in en rond het water. Iedere dag gaan we naar een van de surfstranden in Taghazout en omgeving voor een surfles op jouw niveau.

Surfvakantie naar Taghazout, Marokko

Taghazout is gelegen in Marokko en is een schitterende bestemming als jij van avontuurlijke reizen houd! Op slechts 3,5 uur vliegen kan je het surfcamp vinden, waar alles tot in de puntjes voor jou geregeld is. 

 • Agadir Airport (AGA) ligt Op 3,5 uur vliegen afstand
 • Het dorpje heeft 30 surfspots in de omgeving
 • Leuke relaxte surf vibes &gastvrije bevolking
 • Een goedkope reisbestemming
 • Geen visa nodig, alleen een paspoort

Het zonovergoten Taghazout is een klein dorpje vlakbij Agadir. Taghazout is bekend onder surfers over de hele wereld door de goede golven en fijne sfeer. De dorpje dat vlakbij de Sahara ligt is rustig, je vindt hier geen massa toerisme! Ontdek de kleurrijke cultuur en gastvrije lokale bevolking tijdens onze dagtrips en excursies. Daarnaast kan je de prachtige natuur van Marokko ontdekken tijdens activiteiten zoals Sandboarden in de kleine sahara of cliffjumpen in Paradise Valley.

De grote moderne stad Agadir ligt op 30 minuten rijden afstand. Hier zijn er vele restaurants en uitgaansgelegenheden langs de lange boulevard. Het is super leuk om een van de avonden hier iets te gaan drinken met alle leuke surfvrienden die je hebt ontmoet!

surfkamp jongeren marokko
jongeren surfcamp Marokko

Het surfcamp en je accommodatie

Het jongeren surfcamp is gelegen in de rustige omgeving van Tamraght maar met ontzettend veel mogelijkheden om te gaan feesten, shoppen of cultuur opsnuiven! De surf accommodatie in Marokko heeft een geweldig zee uitzicht en heeft zowel privé kamers als gedeelde kamers. Er zijn verschillende kleine winkeltjes in de omgeving en ook kan je makkelijk naar het strand lopen, het strand banana beach ligt op 10 minuten afstand! Het surfcamp wordt geleid door de Nederlandse Suzanne, die vaak aanwezig is. In het surfcamp wordt er Engels gesproken, maar er zijn ook vaak andere Nederlandstaligen!

 

Veiligheid
Een verre reis maken naar het kleurrijke Marokko is altijd een spannend avontuur, je wilt daarom zeker zijn dat alles goed geregeld is. En dat is logisch! Bij de jongeren reizen wordt hier rekening mee gehouden. Jongeren worden altijd opgehaald van het vliegveld en krijgen extra begeleiding. De 16 tot 18 jarigen die worden 24/7 begeleid en moeten toestemming vragen als ze zelfstandig activiteiten willen doen. Er mag gefeest worden, en dit is ook goed mogelijk in Agadir! De begeleider gaat met jullie mee om samen een te gek feest te bouwen! 

 

Vervoer
Bij de jeugdreizen voor 16+ jongeren worden de jongeren opgehaald van het vliegveld in Agadir. Ze worden begeleid naar het surfcamp waar de vakantie kan beginnen! Gedurende de vakantie worden de jongeren begeleid en van en naar de surfspots gereden met al het surfmateriaal. Op de vetste activiteiten wordt ook altijd voor vervoer gezorgd! Aan het eind van je surfvakantie wordt je weer afgezet op het vliegveld waar je zelfstandig het vliegtuig terug naar huis pakt.

 

Maaltijden
I
n je surfpakket zitten twee of drie maaltijden per dag inbegrepen. Je kan altijd extra maaltijden bij je pakket boeken. Dagelijks worden de lekkerste maaltijden bereid en geserveerd op het dakterras waar we met zijn allen genieten van de zonsondergang en de Marokkaanse maaltijd. Ben je veggie of heb je speciale dieet wensen? Laat het ons even weten!

Kies een van onze surfreis pakketten

cheap surfcamp Morocco

Een avontuurlijke vakantie naar Marokko, voor actieve reizigers! Ga surfen, cliffjumpen, sandboarden en nog veel meer! Ontdek de mooiste plekjes van Marokko met avontuurlijke activiteiten tijdens de Avontuurlijke vakantie. In één week ervaar je de kleurrijke cultuur en natuur van Marokko. Ben jij klaar voor het avontuur?

Duur:
1 week
Level: Beginnende surfer/intermediate surfer

Inclusief:

 • Accommodatie
 • 3 surfdagen met surflessen
 • Een excursie naar Paradise Valley met cliffjumping
 • Sandboarding in de kleine Sahara
 • Wandelen in de bergen
 • Bezoek de souks of Agadir
 • 2 maaltijden per dag
 • Opgehaald en gebracht naar vliegveld Agadir
 • 24/7 reis begeleiding

Prijs: vanaf 399 p.p.

Private surflessons

Je all-in surfvakantie naar Marokko. Dit pakket bevat alles wat een surfer nodig heeft! Dagelijkse surflessen en coaching aan de Marokkaanse kust, transport, accommodatie en maaltijden. Dit pakket is voor die surfers die maar geen genoeg kunnen krijgen van surfen!

Duur: 1 week
Level: Beginnende surfer/intermediate surfer
Inclusief:

 • Accommodatie
 • 6 surfdagen met surflessen
 • 3 maaltijden per dag
 • Opgehaald en gebracht naar vliegveld Agadir
 • 24/7 reis begeleiding
Prijs: vanaf €429 p.p.
surf in Morocco

Vind jezelf in het paradijs… Ontspan, geniet en beleef tijdens een fantastische surf & yoga vakantie. Dit arrangement heeft een perfecte balans tussen activiteiten en momenten voor jezelf. Duik in de wereld van surfen gecombineerd met yoga aan de rand van de Sahara!

Duur: 1 week
Level: Beginnende surfer/intermediate surfer
Inclusief:

 • Accommodatie
 • 6 x yoga tijdens zonsopkomst of zonsondergang
 • 4 surfdagen met surflessen
 • 2 maaltijden per dag
 • Opgehaald en gebracht naar vliegveld Agadir
 • 24/7 reis begeleiding
Prijs: vanaf €349 p.p.
Surfcamp in Morocco. girls on the beach during a surflesson. Guests enjoy their surf holiday in Morocco!

Surf Paradise garanties

surrf camp Morocco 2020

Wanneer kan ik een jongeren surfreis boeken?

Jouw eerste zelfstandige reis een onvergetelijk surfvakantie naar Marokko maken? Meld je dan nu aan voor onze jongeren surfcamps in het buitenland. Boek een van onze jongeren surfreizen op het surfkamp, kies een van de One-week pakketten (Avonture holiday, Complete surfholiday of Surf & yoga holiday). Kies je favoriete kamer in het surf hotel (prive of een gedeelde kamer) en tot slot geef je nog aan via mail dat je speciaal boekt voor onze jongeren reizen! We zien je snel in het surfers paradijs!

Of vul simpelweg het formulier onderaan de pagina even in!

Reis naar Marokko voor je volgende surfvakantie

Leukste activiteiten naast het surfen

 

Naast de surflessen kan je meedoen aan de vele activiteiten die op het surf camp voor jongeren worden georganiseerd. Ook kan je kiezen voor de avonturen vakantie waarbij meer verschillende activiteiten zitten. Naast het surfen kan je meedoen met de volgende activiteiten:

Activiteit jongeren surfcamp
jongeren surfcamp voor jongeren reizen naar Marokko

Covid-19 & jongeren surfreizen naar Marokko

Marokko is open voor toeristen en het is erg gemakkelijk om naar Marokko te vliegen om te gaan surfen. 

 • Kies tussen: vaccinatie paspoort of PCR test voor je vliegreis
 • Eenmaal aangekomen, geen quarantaine verplichting
 • Het surfcamp wordt volgens de protocollen gereinigd ter bescherming van besmetting van Covid-19

Hey, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Suzanne van Surf Paradise Morocco en leef al 7 jaar de surflevensstijl in Marokko.
Heb je nog vragen of wil je een jongeren surfreis boeken? Stuur je vraag of boeking hier door, ik help je graag!

Suzanne Hnina
Surfer that is surfing in Taghazout, Morocco. Nice waves and swell during a surfcamp in Morocco