Accommodatie only

Accommodatie only

Wil je in onze surf & yoga hostel verblijven en vrij zijn om te doen wat je wilt? Kies hier uw kamer en controleer direct de beschikbaarheid! Het is mogelijk om tijdens je verblijf deel te nemen aan alle activiteiten in het surfkamp en we betalen alleen voor de activiteiten die je daadwerkelijk hebt gedaan!

De accommodatie

Je verblijft in het surf- en yogahuis in Tamraght. Het surfhuis is eigendom van Suzanne (uit Nederland) en Zouhir (Marokkaanse surfkampioen).

Het huiselijke en traditionele huis is onlangs gerenoveerd met veel details, gloednieuw en schoon volgens Europese normen. U kunt hier genieten van een luxe verblijf om te ontspannen en terug te spoelen na een dag vol plezier in het hete en hectische Marokko!

De kamers zijn luxueus ingericht en uitgerust. Er is een open keuken waar onze thuiskok de heerlijkste maaltijden, de woonkamer, de tropische tuin klaarmaakt en op de bovenste verdieping vindt u een grote lounge en een terras met uitzicht op zee. In het hele gebouw is er een Wi-Fi-verbinding.
Alle kamers hebben Europese bedden, kasten en warme douches. Alle kamers hebben hun unieke, traditionele Marokkaanse stijl.

Accommodation Morocco
surfcamp - Morocco

Inclusief:

Plan jouw volgende vakantie!

Gemiddelde tempraturen in Tamraght

Toe te voegen extra's aan je pakket:

Let me take you to the beautiful Paradise Valley. You just have to see if you are in the area! We visit the river between beautiful high rocks and date palms. It is an oasis of peace and nature. Several daredevils take a dive from the high cliffs into the water, and you will find the soul or Jimy Hendrix deep in the valley. This day you will walk, climb between the rocks and swim in the river. In Paradise Valley you’ll eat lunch on a special location.

Bring your towel and swimmingsuit and wear sturdy shoes.

Price: 30.00 € per person

Laten we dit meteen goed begrijpen – Marokkaans eten is gewoon heerlijk – perfect voor onze vegetariërs en vleeseters. De broodjes worden hier dagelijks vers gebakken, en de diners zijn traag, meergangen ontspannende aangelegenheden met kaarslicht en magie.

Als u dit of dat niet eet, hoeft u zich geen zorgen te maken. We helpen u graag aan al uw voedselvoorkeuren.

Neem ons 5-daags dinerpakket om het beste van de Marokkaanse keuken te proeven. Inclusief heerlijke (vegetarische) BBQ!

Prijs: 5x diner voor 50, – €

Voeg extra surflessen, surfcoachings of surfguidings toe aan uw vakantie.

Hoewel Agadir bekend staat als een moderne stad, kun je het traditionele leven van Marokko ervaren dat al 1000 jaar hetzelfde is gebleven. Tijdens ons bezoek aan Agadir bezoeken we de grootste souk van Afrika. Een souk is een markt waar je letterlijk alles kunt kopen.

Prijs: € 10, – per persoon

Geen reis naar Marokko zou compleet zijn zonder zich over te geven aan een traditionele hammam. De Marokkaanse hammam is een plek waar de lokale bevolking gaat om te socializen, te ontspannen en elkaar te ontmoeten, maar ook om binnen een paar centimeter van hun leven te worden geschrobd! Wees voorbereid om je poriën te openen (en je dode huidskleur te laten weg!) Met een scrubhandschoen en savon noir zeep (hun zwarte zeep gemaakt van zelf gekweekte olijfolie). Slather daarna op een beetje argonolie en je voelt je piepend schoon, fris, glanzend, intens ontspannen en helemaal opgefrist! Ahhhhh ……

geen stress en zorgen tijdens uw vakantie

Een normale reisverzekering dekt normaal gesproken geen schade of verlies van surfapparatuur. Wij bieden een surfparadijs van Surf Paradise Marokko om alle schade en verloren surfapparatuur te dekken. U kunt de surfapparatuurverzekering online boeken op de boekingspagina.

Doe mee met de dagelijkse yogalessen die op ons terras worden gegeven tijdens zonsopgang en zonsondergang

Prijs € 10, – per sessie

Kies je accommodatie

Kies een pakket dat het beste past bij uw planning en doelen. Alle pakketten bieden een volledige geld-terug-garantie.

Gedeelde kamer

90€

/per week in lente 2018

2 persoons kamer

140€

/per week in lente 2018

eenpersoons kamer

175€

/per week in lente 2018

Gedeelde kamer

105€

/per week in zomer 2018

2 persoons kamer

155€

/per week in zomer 2018

een persoons kamer

205€

/per week in zomer 2018

Op zoek naar een ander pakket?

Goed om te weten

Betaling

De betaling moet vóór of bij aankomst worden gedaan. U kunt betalen in Dirhams of Euro's of met Paypal.

Het gehele jaar door

We zijn het hele jaar open en deze aanbiedingen zijn geldig tot de volgende update.

Dagprijs

Bereken uw dagprijs door onze weekprijs te delen door 7 en te vermenigvuldigen met het aantal dagen dat u wilt blijven. Aankomst op elke gewenste dag met een minimum. van 5 dagen en max. van 31 dagen.

Vlucht

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Agadir.

Transfers

U kunt een Agadir-luchthaventransfer en een Agadir-busstationoverdracht aan uw pakket toevoegen.

FAQ

Meer lezen over onze veelgestelde vragen en onze algemene voorwaarden?

Camel in Morocco